The shoe guide

The shoe guide

Een mooi paar schoenen maakt een outfit compleet. Sterker, er wordt ook wel gezegd dat schoenen het belangrijkste deel van de garderobe van de man zijn! Wij voeren een collectie van uitgesproken klassiekers. Van formele veterschoenen voor de juiste business look tot de Chelsea & Chukka boots voor de casual ouftis. Of de loafers die altijd goed te combineren zijn met verschillende outfits.

Veterschoenen

Deze fraaie schoenen worden grotendeels met de hand gemaakt. De zool-constructie is gemaakt volgens de Blake-maakwijze. Deze Blake constructie is van hoge kwaliteit en zorgt voor een soepele schoen, waarbij de rand van de zool strak onder de schoen weggewerkt kan worden. Hierdoor ogen de schoenen mooi slank. Schoenen met Blake zolen kunnen uitstekend verzoold worden. De schoenen zijn gemaakt van 100% leer in Portugal.

Shoe guide veterschoenen

Loafers & Bootschoenen

Onze mocassins in penny loafer stijl zijn vakkundig met de hand gemaakt van fijn suède en bieden flexibiliteit en comfort. Het bovenwerk is met een duurzame stiknaad verankerd aan de rubberen anti-slip buitenzool, welke is voorzien van noppen voor een veilige en stabiele grip voor allerlei weeromstandigheden. Ga voor een casual look en comfort met een bootschoen of een loafer.

Loafers en bootschoenen

Chelsea Boot

Stoere boots met rubbere zool. Deze fraaie schoenen worden grotendeels met de hand gemaakt. De zool-constructie is gemaakt volgens de meest gangbare methode, de zg. 'cemented construction'. Hierdoor kunnen de schoenen betaalbaar blijven. Echter kunnen de boots niet verzoold worden. De boots zijn gemaakt van 100% leer in Portugal.

Shoe guide Chelsea Boot

Monk Strap

De Monk Strap schoenen zijn een échte musthave voor modebewuste mannen. Door de straps is deze schoenen de perfecte combinatie tussen formeel en casual. De Monk schoenen kenmerken zich door de opvallende gespen en Blake stitched zolen. Onze Monk strap schoenen zijn gemaakt in Portugal en verkrijgbaar in suède of leer.

Shoe guide monk strap

Benieuwd naar onze volledige collectie heren schoenen? Onze collectie wordt continue aangevuld met nieuwe modellen.