Breda... we are back!

Breda... we are back!

Zaterdag 10 december 2022 openen wij de deuren van onze nieuwe winkel in Breda. Gevestigd aan de Wilhelminastraat 35, tegenover het pand dat eerder dit jaar wegens brandschade verlaten moest worden, zijn wij weer terug in de stad waar Steppin' Out al meer 15 jaar gevestigd is.

Steppin' Out terug in Breda

De opgelopen schade aan de oude winkel na de brand in de nacht van woensdag 2 maart 2022 heeft Steppin’ Out onverhoopt uit het straatbeeld van de binnenstad van Breda gedwongen. Na 9 maanden gesloten te zijn zal daarom nu feestelijk worden uitgepakt bij de heropening van de nieuwe winkel.

Er is de afgelopen periode hard gewerkt om de winkel van binnen en buiten geheel te vernieuwen. Overhemden, lamswollen truien, chino’s en jassen zijn er te kust en te keur. De collectie bestaat voor het grootste deel uit het eigen merk, maar wordt aangevuld met verschillende stijlvolle merken als Barbour, McGregor en Josephine & Co. Kenmerkende items en klassiekers met een verhaal. Steppin’ Out is de ‘House of Classics’. De nieuwe winkel in Breda is daar een goed voorbeeld van.

Steppin' Out Breda - Wilhelminastraat 35 - 4818 SC