Vanaf 75,- gratis verzending. Gratis retour in onze winkels.

WINKELMAND

Jassen

Windjassen voor regenachtige dagen van Steppin’ Out eigen merk en parka’s om echt warm in te blijven van New Zealand Auckland tot mantels voor geklede gelegenheden van McGregor en de welbekende waxcoat van Barbour. Voor elk seizoen en elke man iets geschikts.

25 producten

Van laag naar hoog sorteren

25 producten

Van laag naar hoog sorteren

Jassen voor elk seizoen

Stijlvol en luchtig in het voorjaar met een goed jack of mooie jas die bestand is tegen de grillen van het Nederlandse klimaat. En warm en tijdloos de wintermaanden door met een mooie waxcoat van Barbour. Barbour is gespecialiseerd in wind-en waterdichte wax(jassen). Of bekijk het mooie aanbod van het innovatieve merk Save The Duck. De naam zegt het al: Save The Duck wil zoveel mogelijk eenden redden. Daarom maken ze in hun jassen geen gebruik van ganzendons. Het materiaal wat ze wel gebruiken heet Plumtech, dit is kunstmatige dons, wat net zo zacht is en de goede eigenschappen behoudt van echt dons. Ben je op zoek naar een nette jas voor naar werk of een zakelijke afspraak bekijk dan het ruime aanbod van Steppin’ Out eigen merk en McGregor.

How to style

Het enige dat jassen gemeen hebben is dat ze beschermen tegen kou, wind en regen. Er is echter geen kledingstuk dat zoveel verschillende modellen en uitvoeringen kent als de jas. Veel jassen zijn klassiekers met hun oorsprong in het leger, scheepvaart, of het plattellandsleven zoals de Montycoat (houtje-touwtje jas), trenchcoat, duffelse jopper en wax-coat. Daarnaast kennen we nog de overcoat voor in de stad, jacks voor de meest uiteenlopende doeleinden en bodywarmers van vederlicht dons. Steppin’ Out biedt de juiste jas voor het juiste moment.