Binnen Nederland boven 75,- gratis verzending.

WINKELMAND

Contact opnemen

Contact opnemen is eenvoudig. U kunt ons op het hoofdkantoor in Den Bosch bereiken per telefoon of per e-mail. Telefonisch zijn wij van maandag t/m vrijdag bereikbaar van 8:30 tot 17:00. Tijdens de decembermaand zijn wij beperkt bereikbaar. U kunt ook direct contact opnemen met een Steppin' Out medewerker in één van onze winkels.

Steppin Out Logo

Over Steppin' Out

Bij Steppin’ Out houden we ons niet bezig met zoiets vluchtigs als mode. Hier hebben we gekozen voor een stijl. Een stijl die gedefinieerd wordt door echte klassiekers: iconische merken en kenmerkende stukken met een verhaal.

SINDS 1983

Klassiekers die al jaren bij ons worden gevonden door kenners en liefhebbers. Maar ook steeds weer opnieuw ontdekt. Bij dat ontdekken spelen we een grote rol, we hebben er immers genoeg over te vertellen.

Natuurlijk ontwikkelt die stijl zich en gaan wij ook mee met de tijd. Maar we laten ons- net als onze klanten – niet leiden door modetrends. We zorgen dat onze collectie meebeweegt en laten ons inspireren door nieuwe invloeden. Niet voor niets maken we ook zelf onze eigen kledinglijnen. We zorgen dat we blijven verrassen, zonder onszelf te verliezen.

Onze winkels

Ontdek de winkels waar klassiekers al jaren worden gevonden door kenners en liefhebbers. Ontdek winkels waar het draait om meer dan iets vluchtigs als mode. Ontdek winkels waar het draait om stijl.