Ken je klassiekers: de Cotton Cashmere trui

Ken je klassiekers: de Cotton Cashmere trui

Niet weg te denken uit onze collectie zijn de Cotton Cashmere truien en vesten van ons eigen merk. Onverwoestbare klassiekers en al jaar en dag een absolute bestseller en favoriet van velen. Elk seizoen in nieuwe en verrassende kleuren en uiteraard het hele jaar verkrijgbaar in navy, sand, lightblue en grey.

Geschiedenis van de Cotton Cashmere V-hals

Zowel de trui met ronde hals als de trui met V-hals zijn beide razend populair en voorzien van geribde boorden en manchetten. Een klein stukje geschiedenis: de V-hals is ontstaan doordat men ooit de ronde hals doorknipte om meer ruimte te hebben. De uiteinden van de ronde hals werden vervolgens aan elkaar genaaid en zo ontstond een V in de trui.

Makkelijk te dragen, combineren én wassen

Onze Cotton Cashmere collectie is ontworpen om volgens het wasvoorschrift in de wasmachine te wassen, waardoor het een onweerstaanbaar en goed te onderhouden item is. Een tijdloze klassieker die makkelijk te dragen én goed te combineren is.

Vakmanschap

De speciaal voor Steppin’ Out gebreide stof voor de Cotton Cashmere collectie heeft een super zachte touch en is gemaakt van verantwoorde katoen en fijne, duurzame kasjmier garen. Het uitzonderlijk zachte gevoel van onze truien is het resultaat van vakkundig spinnen. De kwaliteit en het resultaat van dit vakmanschap is niet te onderscheiden van veel duurdere versies die meer kasjmier gebruiken.

Cotton Cashmere: 2 voor 150,-

De truien hebben een goede pasvorm en lenen zich perfect om over een overhemd te dragen. Maak nu kennis met de veelzijdigheid en mooie kleuren in onze collectie. Ontdek het hele aanbod online of kom langs in één van onze winkels.