Ken je klassiekers: de chino

Ken je klassiekers: de chino

De altijd goed broek van Steppin' Out. Maak kennis met de chino. De veelzijdige chinobroek is eigenlijk geschikt voor álle gelegenheden en hoort daarom thuis in elke garderobe. Het belang van een tijdloze broek mag niet onderschat worden. Want als een jeans te nonchalant is dan kan de chino immers altijd. Casual met een polo en een sneaker, dressual met een overhemd en natuurlijk gecombineerd met de juiste riem en schoenen. En voor een nóg formelere gelegenheid is jasje-dasje natuurlijk altijd goed.

De chino is gemaakt van een katoen met iets van elastaan of stretch, voor het allerbeste draagcomfort. Onze chino heeft een gladde voorkant, oftewel een flat front, een muntzakje, steekzakken voor, paspelzakken achter, een verdekte haak- met knoopsluiting en riemlussen. Meestal worden de broekspijpen van onze chino onafgewerkt aangeleverd, zodat deze makkelijk en snel op de juiste lengte wordt gemaakt. Ook voor de liefhebber van een broek met omslag is dit ideaal.

Hoewel er voor dames legio varianten broeken zijn, is de chino ook voor vrouwen een steeds populairder wordend exemplaar. Iedere vrouw heeft tenminste één chino nodig. Pastels, of juist mooie primaire kleuren en geprinte varianten. Het kan en mag allemaal met de chino. Met een loafer of ballerina wordt er binnen no-time een city casual look gecreëerd of met opgerolde pijpen in combinatie met een paar goede sneakers én een herenshirt cool and casual de deur uitgaat.

Bij Steppin’ Out noemen we de chino niet voor niets de meest iconische broek uit de collectie en kunnen we met een gerust hart zeggen dat we een chino voor iedereen hebben. Shop online of kom langs in één van onze winkels.