Bij ons in Laren

Bij ons in Laren

Het team

"We werken in Laren met een team van vijf dames. Karin, Marlies, Henriëtte, Philippine en Jessica. Samen vormen we het allerleukste team."

Typerend voor het pand

"De winkel zit verstopt in een prachtig, klein, sfeervol rietgedekt boerderijtje in hartje Laren. De klant komt binnen in een zeilers- en botensfeer, gemoedelijk en vrolijk. Heel anders dan onze andere winkels."

Buurtjes

"Wij delen de voordeur met Momo, een damesmodezaak.’’

Beste lunch en koffie?

"Voor de lunch adviseren wij Brink 20, in een ongedwongen sfeer kun je er heerlijk lunchen, borrelen & dineren. Voor een kopje koffie sturen we je graag naar Chocolaren. Fijne chocolaterie, waar je koffie of thee kunt drinken, compleet met likeurtje met slagroom, glaasje water en chocolaatje. Daarnaast hebben ze een verrukkelijk assortiment aan bonbons."

Jullie favoriet uit de basiscollectie?

"De cotton-cashmere trui: een altijd goede, comfortabele, onmisbare trui in elke zomer- en wintercollectie. Wij hebben het meeste affiniteit met de wintercollectie. Oogt rijker; mooier, luxer. We hebben er zin in!"

Laren’s Bestsellers

"Voor de heren de Newbury chino’s en classic chino’s f/f, cotton cashmere en William Lockie truien, linnen shirts en uiteraard de boxershorts. De dames slagen hier goed met items van ons eigen merk en Josephine & Co."

Wat zou iedereen moeten weten over jullie winkel?

"Dat er zeer vriendelijke en vakkundige dames werken, die er alles aan doen om de klant blij de winkel uit te laten gaan."

Het grootste compliment dat de klant jullie kan geven?

“Dank jullie wel voor jullie vriendelijke hulp. We komen hier graag terug vanwege de fijne sfeer”. Maak het zelf mee en kom langs in onze winkel in Laren op de Sint Janstraat 3.''