Altijd goed: de Steppin' Out Boxershort

Altijd goed: de Steppin' Out Boxershort

Fans van katoenen boxershorts met een stevige elastieken band zijn bij Steppin’ Out aan het goede adres. De boxershort is de tegenhanger van de klassieke slip. Er zijn echter weinig mannen die beide modellen waarderen. De liefhebbers van aansluitend ondergoed hebben meestal iets tegen de wijdvallende boxershorts en vice versa.

Wide or Tight?

De ruimere boxershorts zoals ze nu nog steeds bekend staan, werden al rond 1920 geïntroduceerd, tegelijkertijd met de uitvinding van elastiek. Als ondergoed werd in die tijd echter alleen de slip gedragen en liet de populariteit van de boxershort nog wel even op zich wachten. Deze typische “short for boxers” werd, what's in a name, gedragen door boxers tijdens wedstrijden en is in de loop der tijd afgekort naar boxershort. In Nederland noemen we overigens iedere onderbroek met pijpjes een boxershort, of deze nu strak of wijd valt. In Engeland daarentegen wordt de strakkere boxer een boxerbrief genoemd.

The 80’s

De boxershort zoals we die nu kennen werd echter pas echt populair in de jaren ‘80 en laat dat nu nét het moment zijn dat Steppin’ Out ook werd opgericht. Vanaf het begin voert Steppin’ Out een uitgebreide boxershort collectie in verschillende kleuren en dessins. De boxershorts van Steppin’ Out zijn gemaakt van een luchtige katoen poplin kwaliteit en worden in Portugal gemaakt. Dessins zoals ruiten, strepen, stippen en prints maar ook mooie effen exemplaren zijn niet meer weg te denken uit onze collectie.

Naast de uitgebreide huiscollectie voert Steppin’ Out ook de merken D.E.A.L. voor kunstzinnige designs en Pockies voor degene die graag een short met steekzakken draagt. Zo kan iedere man slagen voor de perfect passende boxershort.

De stijlvolle en tevens vrolijke heren boxershorts in de maten S t/m XXL zijn in onze winkels verkrijgbaar en natuurlijk ook in onze webshop.