Binnen Nederland boven 75,- gratis verzending. Let op! Wegens drukte bij PostNL kan de levertijd langer zijn dan u van ons gewend bent.

WINKELMAND

Utrecht

HOUSE OF CLASSICS

Utrecht
Adres: Zadelstraat 6 Utrecht Utrecht 3511 LT NL
E-mail: info@steppinout.nl
Telefoonnummer: 030 7210962
Website: www.steppinout.nl

ONTDEK HET VERHAAL

De winkel in Utrecht neemt een speciale plaats bij ons in. Dat is namelijk waar het in 1983 allemaal begon. In de Zadelstraat welteverstaan, de oudst bestrate winkelstraat van Utrecht. Een authentieke straat waar in kleine panden met prachtige gevels uiteenlopende artikelen worden verkocht uit de hele wereld.


Het is niet voor niets dat dit oude stukje Utrecht door vriend en vijand wordt beschouwd als het leukste winkelstraatje van de Domstad. En over de Dom gesproken; het uitzicht op deze trots van Utrecht is vanuit de Zadelstraat adembenemend. Onze deskundige collega’s van Steppin’ Out Utrecht heten u van harte welkom in onze winkel in de Zadelstraat.

OPENINGSTIJDEN

- Geldig vanaf woensdag 3 maart 2021 -

Onze winkels zijn woensdag t/m zaterdag van 12.00 tot 17.00 uur geopend. 
Wij volgen strikt de richtlijnen van het RIVM. 


Wilt u een Private Shopping afspraak maken?

U kunt eenvoudig een afspraak maken voor Private Shopping via deze link. Er wordt dan zo spoedig mogelijk contact met u opgenomen voor een definitieve afspraak. U kunt ook telefonisch contact opnemen met de desbetreffende winkel.