Vanaf 75,- gratis verzending. Gratis retour in onze winkels.

WINKELMAND

Het gemak dient de mens. De Steppin’ Outfit Boxen zijn met zorg voor u samengesteld door onze stylisten. In samenhang altijd een perfecte match, maar de losse items zijn makkelijk te combineren met hetgeen u in uw kast heeft liggen. Altijd goed dus en u bent in een paar muisklikken klaar.

De Outfitboxen zijn onderverdeeld in drie thema’s: Work at Home, Comfort Wear en House of Classics. Onze stylisten stellen gedurende het seizoen nieuwe outfits samen. Bekijk onderstaand de Steppin’ Outfit Boxen van dit moment.

Uiteraard zijn de Boxen extra aantrekkelijk geprijsd!

Bekijk alle Steppin' Outfit Boxen >

HOE WERKT HET?
Bij de aankoop van een Steppin’ Outfit Box geeft u aan in welke maten u voor de verschillende items zou willen ontvangen.
U koopt de gehele outfit voor een speciale prijs. Onze stylisten gaan vervolgens aan de slag om uw outfit samen te voegen en te versturen.
Uw Box wordt gratis thuisbezorgd. 

De outfits van dit moment zijn samengesteld door onze vakkundige inkoper Niek.

-
Working outfit.

De Work at Home Box bestaat uit goed zittende items. Lekker voor in een luie stoel, maar representatief genoeg voor elke Zoom meeting.
-


Comfort first.
Deze Steppin’ Outfit Box zit vol all time favorites. Een fijn linnen overhemd, een short en accessoires om te koesteren. The perfect casual wear.

-


Klassiekers in de kast.

Met de House of Classics Box bent u in één keer klaar voor het seizoen. Hier doen we geen concessies, u ontvangt uitsluitend bestsellers!