Binnen Nederland boven 75,- gratis verzending. Let op! Wegens drukte bij PostNL kan de levertijd langer zijn dan u van ons gewend bent.

WINKELMAND

Sebago

Sebago is een merk dat vooral bij zeilers of liefhebbers van jachten erg in trek is. Logisch, want de bootschoen maakt een groot deel uit van de trendy collectie van het label. Deze lage instapper is ideaal wanneer je over het dek wandelt en zowel comfort als grip nodig hebt.

13 producten

Van laag naar hoog sorteren

13 producten

Van laag naar hoog sorteren

Deze actie is uitsluitend geldig bij uw online aankoop van 2 Brax broeken. Zolang de voorraad strekt. 

Sebago is een merk dat vooral bij zeilers of liefhebbers van jachten erg in trek is. Logisch, want de bootschoen maakt een groot deel uit van de trendy collectie van het label. Deze lage instapper is ideaal wanneer je over het dek wandelt en zowel comfort als grip nodig hebt. Het gebruik van felle en ingetogen kleuren geeft de schoenen een eigen karakter en zorgt ervoor dat je een paar vindt dat aansluit bij je kleding.

Wanneer je van zeilen of varen houdt, hoort daar meestal een sportieve, stylish outfit bij. De schoenen van Sebago combineren prachtig met een casual look die één van onze medewerkers in wil graag voor u wilt samenstellen. Wilt u het liever snel en eenvoudig bestellen? Ga dan naar onze webshop.