Binnen Nederland boven 75,- gratis verzending. Let op! Wegens drukte bij PostNL kan de levertijd langer zijn dan u van ons gewend bent.

WINKELMAND

Profuomo

De stijl van Profuomo is een mix van klassiek en modern. Aan de all-time klassiekers is een moderne twist gegeven. De nadruk ligt hierbij op de overhemden voor heren met een rustige kleur en dessin. Profuomo heeft accessoires als riemen om de outfit perfect te kunnen stylen.

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Deze actie is uitsluitend geldig bij uw online aankoop van 2 Brax broeken. Zolang de voorraad strekt. 

In 1934 is het Italiaans familiebedrijf Profuomo opgericht. Het bedrijfs heeft zich vanaf het begin gespecialiseerd in zakelijke, elegante mannenmode. De kwaliteit staat hoog in het vaandel bij Profuomo. In elke fase in het design- en producitieproces wordt de grootste zorg en aandacht besteed.
 
De stijl van Profuomo is een mix van klassiek en modern. Aan de all-time klassiekers is een moderne twist gegeven. De nadruk ligt hierbij op de overhemden voor heren met een rustige kleur en dessin. Profuomo heeft accessoires als  riemen om de outfit perfect te kunnen stylen. Bekijk de collectie in één van onze winkels door heel Nedeland of bestel het eenvoudig via onze webshop.