Binnen Nederland boven 75,- gratis verzending. Let op! Wegens drukte bij PostNL kan de levertijd langer zijn dan u van ons gewend bent.

WINKELMAND

Izod

Kleurrijk, gewaagd en comfortabel; dat is waar Izod bekend om staat. Het merk heeft een frisse, Amerikaanse stijl met een weekend state-of-mind. Ga voor Izod Advantage, bestaande uit producten die gemaakt zijn van stretch stof en CoolFX technologie tot de classic Izod lijn met een wijde range aan sweaters en shorts.

1 product

Van laag naar hoog sorteren

1 product

Van laag naar hoog sorteren

Het Amerikaanse merk IZOD staat voornamelijk bekend om hun klassieke stijl. Opgericht in 1938 door Vincent De Paul Draddy, een Amerikaanse zakenman. De herkenbare stijl van IZOD kleding is geïnspireerd door de Ivy League scholen, prestigieuze scholen in Amerika, kustplaatsen en het landschap. Kleurrijke kleding met een relaxte stijl gemaakt van hoogwaardige kwaliteit materialen. IZOD heeft een sterke reputatie als kwalitatief lifestyle merk die het gat vult tussen de zogenaamde fast fashion en hoog geprijsde Amerikaanse merken.

De herencollectie van IZOD bestaat uit kwalitatief goede vrijetijdskleding in diverse kleuren en design. De sportieve, tijdloze en klassieke Amerikaanse stijl is perfect voor de vrije dag.

Bestel uw favoriete IZOD sweater of short wanneer het u uitkomt via de webshop. Wilt u liever hulp van één van onze medewerkers, dan bent u van harte welkom in één van onze winkels om de IZOD collectie te passen