Boven €75,- gratis verzending.

WINKELMAND

Barbour

Barbour is een Brits luxe kledingmerk, opgericht door John Barbour in 1894 in South Shields in het noordoosten van Engeland. Het bedrijf is gespecialiseerd in katoenen, water- en winddichte waxjassen. Ontdek hier meer over Barbour.

69 producten

Van hoog naar laag sorteren

69 producten

Van hoog naar laag sorteren

Het Barbour-verhaal begon in 1894 op de Market Place in South Shields. Vandaag de dag is het familiebedrijf van de 5e generatie nog steeds gevestigd, met het hoofdkantoor van Barbour in Simonside, in South Shields.

Collecties zijn geschikt voor mannen en vrouwen. Ons erfgoed- en lifestyle-kledingmerk breidt zich uit van Barbour's countrywear-roots en produceert vandaag kleding die is ontworpen voor een volledige lifestyle-garderobe. Naast jassen bevat de garderobe van Barbour overhemden, polo’s, zwembroeken, schoenen, accessoires en meer.

Barbour blijft trouw aan zijn kernwaarden als familiebedrijf dat de unieke waarden van het Britse platteland omarmt en de kwaliteiten van humor, grit en glamour toevoegt aan zijn prachtig functionele kleding. Onze medewerkers helpen u graag in één van onze winkels. Uiteraard kunt u ook eenvoudig en snel een Barbour kledingstuk online kopen via onze webshop.