Binnen Nederland boven 75,- gratis verzending. Let op! Wegens drukte bij PostNL kan de levertijd langer zijn dan u van ons gewend bent.

WINKELMAND

Ondershirts

6 producten

Van laag naar hoog sorteren

6 producten

Van laag naar hoog sorteren

Het ondershirt

T-shirts zoals ze ooit bedoeld waren, om te dragen ónder het shirt in plaats van een singlet dat onflatteus door de stof van het shirt zichtbaar kan zijn. Ondershirts geven warmte, maar zijn ook ideaal in de zomer omdat het katoen goed vocht opneemt waardoor het shirt droog blijft. Verkrijgbaar in wit met een ronde boord of met een V-hals voor wie zijn bovenste knoopje graag opendoet en zijn ondershirt niet wil laten zien.

Onzichtbaar maar onmisbaar

Ondershirts geven warmte, maar zijn ook ideaal in de zomer omdat het katoen goed vocht opneemt waardoor het shirt droog blijft. Verkrijgbaar in wit met een ronde boord of met een V-hals voor wie zijn bovenste knoopje graag opendoet en zijn ondershirt niet wil laten zien. De bestellers zijn onze bamboo shirts van Steppin’ Out eigen merk. Bamboegarens zijn zachter dan katoen, absorberen vocht beter en zijn super ademend. Daarnaast is bamboe dier- en milieuvriendelijk