Gratis verzending vanaf 75,-. Gratis retourneren in de winkel.

WINKELMAND

Boxershorts

De boxershort is het klassieke alternatief voor de slip en voor veel mannen de favoriete onderbroek. Sinds jaar en dag is de katoenen boxershort een volwaardig onderdeel van onze collectie herenkleding. 

70 producten

Van laag naar hoog sorteren
  1. Catch a Wave Magazine

70 producten

Van laag naar hoog sorteren

Boxershorts van Steppin' Out 

Bij Steppin' Out geven wij de voorkeur aan boxershorts. Het assortiment van Steppin' Out boxershorts staat bekend als klassiek tot uiteenlopende kleurcombinaties en prints. Onze boxershorts zijn verkrijgbaar in een scala aan kleuren, streepjes, ruitjes en andere patronen. De elastische band in de taille blijft zelfs na tientallen keren wassen in topstaat.

Deal boxershorts

De boxershorts van Deal gaan nog een stapje verder met gekke prints en dessins. Dit zijn echte eyecatchers en is bijna tot kunst verheven. Het katoen van de boxershorts is licht en luchtig. De boxershorts van Deal zijn in al onze filialen verkrijgbaar en uiteraard ook op onze website. Deze boxers zijn ook bij uitstek geschikt om cadeau te doen. 

Boxershorts mét zakken van Pockies

De allereerste boxershorts met steekzakken aan de zijkant. Perfect voor wie graag de hele dag of avond in boxershort bivakkeert. Naast het feit dat de steekzakken van de Pockies boxershort een gouden vondst zijn, zijn de prints ook erg uiteenlopend en divers. De pijpjes van de boxershorts van Pockies zijn nét wat korter dan die van Steppin' Out eigen merk en dan die van Deal.