Binnen Nederland boven 75,- gratis verzending. Let op! Wegens drukte bij PostNL kan de levertijd langer zijn dan u van ons gewend bent.

WINKELMAND

Jasjes & Blazers

Vandaag de dag is een jasje niet alleen geschikt als formele jas, maar is het item ook perfect voor in de vrije tijd. Bij Steppin' Out hebben wij elk seizoen onze eigen collectie jasjes van de mooiste materialen. 

11 producten

Van laag naar hoog sorteren

11 producten

Van laag naar hoog sorteren

Over heren jasjes & blazers

De ontwikkeling van herenmode kan op sommige vlakken best wonderlijk genoemd worden. Nadat het pak zich aan het einde van de 19e eeuw wist te bevrijden van zijn vrijetijdachtige imago, dook er juist toen de combinatie van een broek met een ander jasje op. Dit sportieve jasje was bedoeld voor de jacht, gefabriceerd van tweed, had een ceintuur en rug-plooien voor bewegingsvrijheid en grote zakken voor patronen. In de jaren twintig van de vorige eeuw zien we de eerste tweedjasjes zoals we die nu kennen, bedoeld voor vrije tijd of als alternatief voor het pak.

Heren jasjes bij Steppin' Out 

Het klassieke heren jasje is nog altijd ongekend populair en is van het begin af aan ruim vertegenwoordigd in onze collectie. Niet alleen van tweed, maar ook van wol, katoen en linnenVoor elk seizoen ontwerpt Steppin' Out een ruim aanbod, voor ieder wat wils. Vaak voorzien van een contrasterende voering. Geschikt voor alle gelegenheden.