Stylish Summer Suitcase Essentials

Stylish Summer Suitcase Essentials

Het is bijna vakantie! Weet u al waar u heen gaat dit jaar? Wordt het een vakantie in eigen land? Wellicht een mooie citytrip binnen Europa of pakt u het vliegtuig naar een ver oord aan de andere kant van de wereld? Wat het ook gaat worden: het is tijd om de koffers te pakken! Wat nemen we mee op reis? Hoe 'vacationt' u in ‘style’? Wij selecteerden de perfecte items voor een stijlvolle vakantie.

Het linnen shirt

Met stip op een, het linnen shirt. De luchtige uitstraling van een linnen shirt past bij de zomer. We hebben ze in heel veel kleuren, met een mooie cutaway boord en uiteraard in button-down uitvoering met borstzakje. Mouwen nonchalant opgerold met shorts voor een bezoek aan dat leuke stadje, chino voor een geklede gelegenheid of gecombineerd met swimtrunk aan zee.

Stijlvolle shorts

Met de stijlvolle shorts van Steppin’ Out is een mooie dag niet alleen een mooie dag, maar komt u ook nog eens mooi voor de dag. Dat is dubbel plezier met de korte chino’s, shorts en bermuda’s in onze collectie.

New Era caps

Wat de bestemming ook is, een mooie cap is onmisbaar in uw koffer deze zomer. Een pet is namelijk niet zomaar een pet. Een pet beschermt de ogen en het hoofd tegen de zon, bespaart tijd in de ochtend (weg met die bad hair day) en zorgt dat er geen haar in de ogen valt. En het belangrijkste: een cap maakt een outfit echt af. Wij hebben veel verschillende caps met veel verschillende dessins en kleuren van New Era in de collectie.

De polo

Het luchtige en korrelige piqué stofje zorgt voor een casual maar toch sportieve look en is tegelijkertijd veel gekleder dan een t-shirt. De kraag een beetje nonchalant omhoog of juist gewoon keurig gevouwen; de polo is een absolute winnaar in de zomer.

Het linnen jurkje

Een absolute musthave voor elke vrouw is het linnen jurkje. Het liefst natuurlijk in een lichte tint, maar ook in navy of een knalkleur doet het linnen jurkje het uitstekend. Na een vliegreis even uithangen en dan ben je ready to go.

Espadrilles

Dit behoeft geen verdere uitleg. Dit is hét Mediterraanse schoeisel bij uitstek en kan zoals de stijlvolle Zuid-Europeanen het doen voor elke gelegenheid. Bij Steppin' Out hebben we ze van het merk Espadrij, voor zowel dames als voor heren.

Bretonse streep

Een klassieker en altijd goed: de Bretonse streep. Wij hebben de mooiste maritieme items van Saint James voor zowel dames als heren.

Swimwear

Dit seizoen hebben we een ruime collectie swimshorts in onze collectie. In verschillende kleuren en met zomerse en vrolijke prints. En niet onbelangrijk: steekzakken aan de zijkant en klepzakken aan de achterkant.

Klaar om die koffer te vullen?

Bij ons kunt u al uw favoriete items online bestellen. Natuurlijk bent u ook van harte welkom in één van onze winkels. Bekijk onze openingstijden en wees welkom.


Wij wensen u een hele fijne, stijlvolle vakantie toe!