Steppin’ Out opent nieuwe winkel in Westfield Mall of the Netherlands, Leidschendam

Steppin’ Out opent nieuwe winkel in Westfield Mall of the Netherlands, Leidschendam

We Are Open! Een nieuwe Steppin' Out winkel in de nu al legendarische Westfield Mall of the Netherlands. Dit bijna on-Nederlandse winkelcentrum is groots én knus, verrassend én vertrouwd, meeslepend én ontspannen: dit is het allemaal, en nog veel meer. Hier gaat een middag shoppen moeiteloos over in een avond uit. Ervaar internationale allure met een Hollandse twist.

Hoewel wij het studentikoze imago dat we hadden uit onze beginjaren allang achter ons hebben gelaten, zijn nog sporen te zien uit de wereld van studentensporten rugby en roeien. Wij geloven in klassiekers, maar benaderen dat juist niet stoffig. Artikelen uit vervlogen tijden worden hier herontdekt en opnieuw uitgegeven; kleurrijk, preppy en soms een beetje ironisch.

Overhemden, polo's, cotton cashmere truien, chino’s en jassen zijn er te kust en te keur. De collectie bestaat voor het grootste deel uit het eigen merk, maar wordt aangevuld met verschillende stijlvolle merken als Barbour, McGregor en Franklin & Marshall. Ook voor dames is het beeld sportief en klassiek met, naast collectie van eigen merk, fraaie items van o.a. Josephine & Co en Saint James.

Westfield Mall of the Netherlands is verheugd met de komst van Steppin’ Out. “Steppin’ Out is een authentiek herritage concept waar hoofdzakelijk iconische merken worden verkocht. Een prachtige aanwinst en exact passend bij onze doelstellingen om bezoekers een ongeëvenaarde klantervaring te bieden.”

Met de pay off aan onze naam: House of Classics is de toon voor de nieuwe winkel gezet. Wij zien u graag!

Bekijk hier de openingstijden van Steppin' Out Leidschendam.

Leidschendam