Fall/winter 20: Let's paint it!

Fall/winter 20: Let's paint it!

Jarenlang hebben we bij Steppin’ Out onze collecties en sfeerbeelden in aquarellen uitgewerkt. Tenminste dat deed Richard, Steppin’ Out man van het eerste uur. We vroegen hem onlangs om dat nog eens te doen. En dan in zijn kenmerkende frisse en heldere penseelstreken. Typisch Steppin’ Out… Et voilà, het resultaat mag er zijn.

Seizoens kick-off bij Steppin' out

Net zo enthousiast als over de aquarellen van Richard, zijn wij dat over onze nieuwe collectie voor dit najaar. Kleuren uit de Indian Summer, tartans, ribcord. Klassiek of sportief. Geloof ons, het is meer dan de moeite waard om een kijkje te komen nemen.

aquarel ready to go

“Let the weekend begin” met deze fijne, warme wollen trui, bijpassend geruit shirt en de Urban chino. Suède desert boots en een bijpassende suède riem maken je weekend outfit ready to go!

Aquarel favorites

Het prettige draagcomfort van katoen, gecombineerd met een vleugje cashmere maakt deze rode ronde hals trui “one of your favorites”. Draag met een overhemd en een fijne stretch chino, dan ben je ook voor een online vergadering “comfy connected”.

Aquarel Tenue de Ville

De nieuwe Tenue de Ville look, waar je altijd goed mee voor de dag komt; Rafblauw jasje – dasje - kraakwit wide spread overhemd - okergele babycord chino - suède gespschoen mét bijpassende riem.

Aquarel wikkelblouse

Altijd fashionable met een wikkelblouse, die gemaakt is van de fijnste katoengarens en je taille prachtig accentueert. Combineer met je favoriete skinny stretch jeans. Casual met een sneaker of chelsea boot en stijlvol met een hak.