Adventure Legends

Adventure Legends

Say hello to Adventure Legends! We kunnen er niet meer omheen: de herfst is gearriveerd en de winter komt eraan. Onze nieuwe campagne sluit daar perfect op aan. Dit najaar wordt de klassieke stijl aangevuld met tijdloze designs en comfortabele items. Het resultaat is een stijvolle garderobe met een preppy twist, aan te vullen met sporty accessoires uit onze nieuwe collectie.

Bron van inspiratie voor American Sportswear

40° 59’ NB, 72° 8’ WL. Niet zomaar een willekeurig coördinaat op aarde, maar ‘a place of good water’ op Long Island, New York. Amagansett om precies te zijn. Bron van inspiratie voor American Sportswear. Amagansett is een merk dat staat voor sportiviteit, avontuur en outerwear en is opgericht in 2004 binnen Steppin’ Out.


Laagjes en nog eens laagjes

Autumn Outerwear, daar draait het om. Het dragen van laagjes en het combineren van verschillende prints, kleuren en materialen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het over elkaar dragen van shirts, truien, overshirts en jassen Het is warm en geeft dimensie en kleur aan je outfit. Wanneer je meerdere lagen draagt kun je ook meer spelen met die prints, kleuren en materialen.


Flanel shirts

Het is nu bijvoorbeeld hét seizoen voor flanel shirts. Flanel is een hele zachte stof en is lekker warm, perfect dus voor het huidige herfstweer. Steppin’ Out heeft deze shirts in verschillende geruite prints en in verschillende vrolijke kleuren. Deze kunt u gewoon dragen als shirt, maar ook als overshirt. Als u bijvoorbeeld een maatje groter neemt kunt het over een sweater dragen in plaats van eronder. Dit geeft net even die extra sportieve uitstraling.