Niet weg te denken uit onze collectie zijn de Cotton Cashmere truien en vesten van ons eigen merk. Onverwoestbare klassiekers en al jaar en dag een absolute bestseller en favoriet van velen. Elk seizoen in nieuwe en verrassende kleuren en uiteraard het hele jaar verkrijgbaar in navy.

Geschiedenis van de Cotton Cashmere V-hals

Zowel de trui met ronde hals als de trui met V-hals zijn beide razend populair en voorzien van geribde boorden en manchetten. Een klein stukje geschiedenis: de V-hals is ontstaan doordat men ooit de ronde hals doorknipte om meer ruimte te hebben. De uiteinden van de ronde hals werden vervolgens aan elkaar genaaid en zo ontstond een V in de trui.

Makkelijk te dragen, combineren én wassen

Onze Cotton Cashmere collectie is ontworpen om volgens het wasvoorschrift in de wasmachine te wassen, waardoor het een onweerstaanbaar en goed te onderhouden item is. Een tijdloze klassieker die makkelijk te dragen én goed te combineren is.

Vakmanschap in elke vezel

De speciaal voor Steppin’ Out geweven stof voor de Cotton Cashmere collectie heeft een super zachte touch en is gemaakt van verantwoorde katoen en fijne, duurzame kasjmiervezels uit Mongolië. Het uitzonderlijk zachte gevoel van onze truien is het resultaat van vakkundig spinnen op half kamige machines. De kwaliteit en het resultaat van dit vakmanschap is niet te onderscheiden van veel duurdere versies die meer kasjmier gebruiken.

Cotton Cashmere: 2 voor 139,95

De truien hebben een goede pasvorm en lenen zich perfect om over een overhemd te dragen. De coltrui gemaakt van een mooie katoen- en kasjmier mix is een prachtige basic en kriebelt niet. Maak nu kennis met de veelzijdigheid in onze collectie, zoals een cotton cashmere coltrui of vest naast onze de truien. Ontdek het hele aanbod online of kom langs in één van onze winkels.