Bij ons op het Gelderlandplein

 

Begin juni 2020 is de nieuwe winkel van Steppin’ Out geopend op het Gelderlandplein in Amsterdam-Buitenveldert. De eerste van een reeks winkels in een nieuw jasje: Steppin’ Out 2.0.  Een winkelconcept waarin eigentijdse casual dames- en herenkleding elegant gepresenteerd worden. Elk seizoen bestaat de collectie uit prachtige kleurrijke preppy sports- en casualwear van Steppin’ Out. Deze eigen collectie wordt gecombineerd met een aantal Amerikaanse en Britse merken, zoals Barbour, McGregor en Hackett. 

Het Gelderlandplein in Amsterdam-Buitenveldert is een exclusieve overdekte shopping mall, waar je in meer dan 90 winkels alle grote merken shopt. En niet onbelangrijk: van ontbijt tot sundowner op het Rooftop Terrace.

Het Gelderlandplein in één zin? Een luxe, modern en chic winkelcentrum, waar er 7 dagen per week geshopt kan worden én waar men kan genieten van alle mogelijke keukens wereldwijd. Bij de ingrijpende make-over in 2016 waren shoppingwalhalla’s als Aventura Mall en Bal Harbour Shops in Miami de inspiratiebron.

Een chic plein met internationale allure, dat moest het Gelderlandplein worden. En dat is gelukt. Zelfs de supermarkt past in dit plaatje: Albert Heijn XL is dagelijks – ook op zondag - geopend van 8.00 tot 22.00 uur, en ervaren sushichefs maken hier de hele dag verse sushi.

Het enorme aanbod bijzondere winkels met prachtige merken, zal het hart van zelfs de verwendste shopper sneller doen kloppen.

Bovendien is gratis parkeren tegenwoordig een luxe, en op het Gelderlandplein kan het!

In parkeergarage P1 betaal je de eerste 1,5 uur niets en op P2 en P3 kan er maar liefst 2,5 uur gratis parkeren. Tevens is het plein goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Vanaf de Zuidas is de gratis shuttle ideaal en kost de reis slechts enkele minuten tijd. Het schema is beschikbaar op de Gelderlandpleinlijn-app. 

Ook aan de kleinste medemens is gedacht: op het centrale plein is er Kiddieland, een vrolijke speelplek tegenover het terras van de Coffee Company. Begin oktober is de schaatsbaan met echt ijs er weer naast gebouwd. Behaaglijk warm en droog, met een goede kop koffie naar krabbelende kids kijken, wat wil een mens nog meer? 

Wij hopen U snel te mogen verwelkomen in onze prachtige nieuwe winkel! Klik hier voor het adres en onze openingstijden. 

Met vriendelijke groet,

Team Steppin’ Out.