Looking good never felt this comfortable: New brand KCST


KCST, kort voor Kelly Claire Studios: the new loungewear label. Steppin' Out is het trotste eerste verkooppunt van en voor KCST. Een stijlvol, duurzaam loungewear merk voor vrouwen. KCST omarmt het idee dat vrouwen vaker tijd voor zichzelf moeten nemen en zichzelf soms best eens op de eerste plek mogen zetten.

Met deze loungewear collectie helpen zij vrouwen de balans in hun leven te vinden en de beste versie van zichzelf te zijn. De items van KCST zijn zo ontworpen dat ze niet alleen thuis gedragen kunnen worden maar ook stijlvol zijn wanneer je naar buiten moet voor een boodschap, een kop koffie haalt of een onverwachte afspraak hebt.


Anno 2020 is niet alleen voor onszelf zorgen essentieel maar mogen we hierbij ook de impact op de natuur niet vergeten. Daarom zijn alle items van KCST gemaakt van duurzame materialen. Zo verminderen zij de uitstoot tijdens de productie en gaan de items langer mee waardoor fast-fashion tegengaan wordt.

Oftwel; comfortabele loungewear die er goed uitziet, lang meegaat én is gemaakt van duurzame materialen.


De collectie bestaat uit loungewear sets van verschillende materialen en in verschillende kleuren. Zo is ‘The downtown’ is er voor de sportievere vrouw terwijl ‘The Cashmere set’ geliefd is bij vrouwen die op zoek zijn naar ultieme zachtheid. Maak je outfit af met de beanie in jouw favoriete kleur.

'Looking good never felt this comfortable.'