Pockies

Cura Swimshort

Voor de zwembroeken van Pockies nemen we hun eigen tekst maar over, mooier kunnen we het zelf niet zeggen:

SWIMWEAR BY POCKIES

Maar is zwemmen dan niet veel te sportief om binnen die Pockies-libbie te passen? Nee man. Hoeveel procent van de tijd doorgebracht in een zwembroek ben jij daadwerkelijk aan het zwemmen? Als je eerlijk bent speel je geen waterpolo maar zit je vooral op je asser aan het strand, wachtend op eten en drinken uit plastic. Je gaat niet naar het zwembad om te zwemmen maar voor de karakteristieke zwembadfrietjes. Je gaat niet diepzeeduiken maar dobberen op een skerre luchtmatras. En weet je wat? Dat is precies hoe het hoort vrienden. Geniet ervan en terwijl je dat doet, zie je er goed uit dankzij deze badboys.

Beschikbaarheid: In voorraad

€ 39,95

* Verplichte velden

Extra informatie

Extra informatie

Artikelnummer 00004170-41
Artikel ID CURA
Merk Pockies
Artikel Omschrijving Cura
Materiaal Polyester
Kleur bundy red
Fit Slim

Bezorgen

Wij streven er naar alle bestellingen binnen 3 tot 5 werkdagen te leveren.

De pakketten worden bezorgd door Post NL. Bent u bij aflevering van de bestelling niet thuis, dan biedt Post NL de bestelling aan bij uw buren. In het geval dat uw bestelling ook bij de buren niet kan worden afgeleverd wordt de bestelling een tweede keer aangeboden. 
Als u en uw buren ook bij de tweede bezorging niet aanwezig zijn krijgt u een InfoNotice van TNT. Op deze InfoNotice staat vermeld waar u uw bestelling kunt afhalen. Gedurende 3 weken blijft uw bestelling beschikbaar op dit afhaaladres.

De verzendkosten binnen Nederland bedragen € 4,95 per bestelling. Bij een besteding vanaf € 100,- vervallen de verzendkosten (voor zendingen binnen Nederland).

Retourneren

Mocht uw aankoop niet aan uw verwachtingen voldoen, dan kunt u het artikel binnen 14 dagen na afleverdatum retourneren. Dit kan op 2 manieren.

  • Door het artikel aan ons terug te sturen met een ingevulde retourbon. U betaalt verzendkosten. Na ontvangst van het artikel wordt het aankoopbedrag retour betaald.
  • Door het artikel in een van onze winkels terug te brengen, met een ingevulde retourbon. In de winkelt kunt u zowel retourneren als ruilen. 

We kunnen vanzelfsprekend alleen artikelen terugnemen die onbeschadigd, ongewassen en ongedragen zijn en waarvan de originele labels en prijskaartjes nog aan het artikel zitten. 

Het retouradres is:

 
Steppin' Out 
T.a.v. Webshop 
Veemarktkade 8-J1 
5222 AE  ’s-Hertogenbosch